MiLa Home Zamárdi

Házirend


Házirend


Szeretettel köszöntünk a MiLa Home Zamárdi nyaralóban!
Reméljük, jól érzed majd magad itt és Te is legalább annyira fogod szeretni a házunkat, mint mi szeretjük.
Kérlek, pár dolgot vegyél figyelembe a ház használatával kapcsolatban. A szállás igénybevétele előtt magától értetődik, hogy elolvastad, megértetted és elfogadtad a házirendben foglaltakat.

Személyes adatok: Érkezéskor köteles vagy a tulajdonosnak átadni az adatfelvétel miatt a személyes dokumentumaidat (útlevél vagy személyi igazolvány, védettségi igazolvány). Ezeknek hiányában nem engedhetünk be a szállásra sajnos.

TŰZ! Szigorúan tilos bent bármilyen tűzveszélyes cselekedet: ne cigizz, ne gyújts gyertyát, füstölőt és ne takarj le felforrósodó tárgyakat. Ha mégis megtörténik a baj, kérlek, haladéktalanul hívd a tűzoltókat: 112 (cím: Zamárdi Fogas utca 1) és kezd meg az oltást. Minden szinten találsz tűzoltó készüléket.

Rendeltetésszerű használat: A szálláshely épületét, eszközeit rendeltetésszerűen kell használni, a tűz- és balesetvédelmi szabályok betartásával. Bárminemű károkozás teljes kártérítési kötelezettséget von maga után.

Takarítás: A ház végtakarítása 50 Euro. A vendégek felelősek a szálláshely tisztán tartásáért. A végtakarítás ára nem tartalmazza a nem rendeltetésszerű használatból fakadó piszok feltakarítását, melyért jogosultak vagyunk extra árat (150 euro) felszámítani. 


Illegális tevékenységek: A házban tilos mindenfajta illegális cselekedet. Drogok, prostitúció, gyilkosság, stb… Kérlek ne csinálj ilyen dolgokat itt (sem). Ezek a cselekedetek rendőrségi feljelentést vonnak maguk után.

Buli: A házban szórakozni mértékkel lehet. Este 10 és reggel 8 között a lakóövezetben csendháborításnak minősül a hangos zene, beszéd, éneklés. Kérlek légy tekintettel a szomszédokra. A házban zajfigyelő rendszer működik, mely először Nektek jelzi, hogy hangosak vagytok. Ha ismétlődő jelleggel jelez a rendszer, először megkérünk Titeket a szabályok betartására. Többszöri ismételt csendháborítás esetén a szállást el kell hagynotok. Ha bulizni szeretnétek, a környéken rengeteg lehetőségetek van, kérlek a házat pihenésre használjátok.

TV: Okostv van, amin Youtube és internetes TV adások foghatóak. Ha nem boldogulsz, kérd a segítségünket, szívesen segítünk!

WIFI: a kódot a szállás elfoglalásakor kapod meg. Nagyjából mindenre használhatod, óriási file-ok letöltésén kívül, de szigorúan tilos minden illegális tartalomfogyasztás.

Sütögetés: egy gömbgrill áll rendelkezésetekre, amit a kertben, teraszon használhattok. Fedett helyen TILOS a grillt használni (terasz fedett része). Miután használtad, kérlek, tisztítsd le a sütögetőt: ehhez drótkefét is találsz. Ha véletlenül nincs erőd rá este, másnap hideg zsíroldóval és grill tisztítóval tudod letakarítani. Hidd el, melegen kb. 3 perc, míg ráégve, rászáradva hosszabb projekt. A sütögetőkre meleg állapotban tilos vizet önteni, mert attól eldeformálódnak, tönkremennek. (tudod, hőtágulás….). Még egy utolsó kérés: amikor befejezted a sütögetést, kérlek, rakd rá a védőtetőt a sütögetőre, nehogy kipattanjon éjjel egy szikra.

Ételek: Kérlek, ne hagyj semmilyen ételt a konyhában távozás után. Sajnos senki nem kívánja a hét elején felbontott konzerv maradékát, nekünk pedig rossz érzés halomra kidobálni az ételt.

Kuka: A házból kérlek a kukákba te vidd ki a szemetedet, távozáskor pedig semmilyen szemetet ne hagyj az épületben. A benti kukákba légy szíves használj szemetes szatyrot –ezt biztosítjuk számodra. Mi szelektíven gyűjtjük a szemetet, kérlek csatlakozz hozzánk. Mivel nem szeretnénk fölöslegesen zavarni, ezért a szemét kikészítése  az utcára a Ti feladatotok. A házban talált kukanaptár szerint készítsétek ki a szemetet az utcára szállítás előtti este, hogy a szolgáltató elszállíthassa. A szelektív hulladékot zsákban, a kommunális hulladékot a kék edényben gyűjtjük. Szállítás után a kukát húzd be, a szelektív szemétnek pedig új zacskót kapsz. 

Mosogatógép: kérlek használd, mert takarékosabb, mint a kézi mosogatás és tisztább is. Ezenkívül amíg mosogatsz, Te tudsz a teraszon kávézni. Mosogatótablettát és egy adag kávékapszulát találsz a konyhában!

Légkondi: mivel ez egy nyaraló, jó esetben meleg van amikor itt vagy. Azért, hogy jól érezd magad légkondit szereltettünk be. Ennek üzemeltetése viszont nagyon drága, amit nem szerettünk volna fölöslegesen az árba építeni. Kérlek takarékosan használd.

Ágyak, ágynemű. Az ágyakon új matracok vannak. Mivel a házban nagyon sok a gyerekvendég, az ágyakon matracvédő van. A Te érdeked is, hogy ezeket ne vedd le. Az étel, filc, stb foltosan hagyott ágyneműket sajnos cserélnünk kell - ennek költségét Neked kell megtéríteni. Távozáskor kérlek, húzzátok le magatok után az ágyneműt és a bekészített zsákokba tegyétek be.

Kutyák: A szálláshelyre kutyák nem jöhetnek. 

Felelősség: minden tárgyat, eszközt, és úgy általában a nyaralóban mindent saját felelősségedre használsz. Amennyiben Téged vagy egy családtagodat baleset ér, ezért kizárólag Te vállalsz felelősséget, minket semmi felelősség nem terhel.

Betörés: a házba be is törhetnek, amíg Te nyaralsz itt. Sajnos a Te eszközeidért, tárgyaidért a mi biztosításunk nem vállal felelősséget, ezeknek a biztosítása a Te felelősséged. A szálláshely területére behozott személyes értéktárgyakért (pl. ékszer) felelősséget nem vállalunk. Köteles vagy vigyázni a személyes holmijaidra és értékeidre, amennyiben a szálláshelyen hagyod őket, vállalnod kell a felelősséget az esetleges eltűnésükért. Amennyiben elhagyod a szállást, kötelező bezárni az ajtót és az ablakokat.

Hibás eszközök: Sajnos sokszor kevés időnk van az egyik vendég távozása és a másik érkezése között. Noha igyekszünk ilyenkor mindent átnézni, ha valamely eszköz, berendezési tárgy piszkos, vagy nem működik, kérlek szólj haladéktalanul, hogy megoldhassuk a problémát!

A házban keletkezett valamennyi kárért teljes körű anyagi felelősséggel tartozol, azaz köteles vagy megtéríteni a kárt, amit esetlegesen okoztál. A szállás területén okozott kárt a károkozó vagy annak törvényes képviselője köteles megtéríteni. A házból tilos eszközöket, berendezéseket elvinni, ez lopásnak minősül és feljelentést von maga után, szintúgy, mint bármilyen illegális tevékenység.

A szállásra vendéget hívni csak a szállásadó engedélyével lehet és legkésőbb este 21 óráig el kell hagynia az ingatlan területét. A regisztrált vendégeken kívül senki nem tartózkodhat az ingatlanban.


A tulajdonos jogában áll megtagadni a szállásszolgáltatást, ha a vendég nem tartja be a házirendet, és ha megbontja a békét. Ebben az esetben a teljes összeg felszámításra kerül és a vendég semmilyen kompenzációt nem igényelhet. A házirend által nem szabályozott kérdésekben a Ptk. vonatkozó jogszabályai az irányadók.Foglalással kapcsolatban, egyedi árakért, szolgáltatásainkért keress minket elérhetőségeinken!

© Copyright 2021 MiLa Home - All Rights Reserved

Page was made with Mobirise