MilKáli

Gyakori kérdések


Van mosógép?
Sajnos a MilKáliban nincsen mosógép.

Kutyát, hörcsögöt, hüllőt hozhatok?
Igen, hozhatsz, de ezt kérlek mindig egyeztessük előre. A kertben szabadon lehet a kutyus, de a kakit szedni kell. A villanypásztor a legtöbb kutyának megfelelő akadály, de néhány szökőművész bizony meg tud lépni. A környék állatai is nagyon csábítóak lehetnek a kutyáknak, így mindíg felügyeljétek a négylábút.

A kutya feláras?
Nem, a kutya felár nélkül jöhet, de az állatok által okozott károkat (szintúgy mint az emberek által okozottat) teljeskörűen meg kell téríteni.

Fizethetek készpénzzel?
Nem. Minden fizetést átutalással kérünk teljesíteni, szállásunkon nem engedélyezett a készpénzforgalom.
SZÉP kártyát kizárólag közvetlen foglalás esetén tudunk elfogadni, közvetítőn keresztül érkezett foglalásoknál nem.

Mikor tudom díjmentesen lemondani a foglalásomat?
Az érkezést megelőző 30. napig ingyenesen lemondható.
Az érkezést megelőző 14-30. napig a foglalási díj 50%-a a lemondási díj.
Az érkezés előtt 14. nappal, vagy az érkezés napján, illetve utána lemondott foglalás esetén a foglalási díj 100%-a a lemondási díj.
Foglalás után az előleg utalására 5 nap áll rendelkezésedre. Foglalásnál 50% előleget számlázunk.
Lemondás SZÉP-kártyás fizetés esetén: Ha a foglalásodat SZÉP kártyával fizetted ki, lemondás esetén 5% kezelési költséget számolunk fel, tehát az utalásod 95%-át tudjuk visszautalni Neked.

Nagy a ház, jöhetünk többen is? Elalszunk a padlón, csilláron, kertben...
Nem, sajnos nem jöhettek. Alvásra az ágyak szolgálnak nálunk. A ház maximális kapacitása 8 fő. 

Bulizhatunk a házban?
Erre nem tudok egyértelmű választ adni, mert nem tudom kinek mit jelent a buli. Az biztos, hogy este 10 és reggel 8 között nem szabad zavarni a szomszédokat, tehát tilos a hangos zene, éneklés, teraszon kiabálás. Ha viszont barátokkal egy jót társasoztok, iszogattok és bent normál hangerővel beszélgettek – ennek semmi akadálya. Hogy ne legyen konfliktus zajmérő van elhelyezve – így Ti is és a szomszédok is jól jártok.

Hogyan lehet nálatok foglalni?
Például itt a honlapon a foglalás menüben. A szabad időpontokat a csatolt naptáron tudod ellenőrizni. Írd meg, hogy mikor jönnétek, mi pedig visszaigazoljuk ezt egy emailben. Tök rugalmasak vagyunk – foglalhatsz telefonon és messengeren is. Az viszont fontos, hogy a foglalásod csak akkor végleges, ha visszaigazoltuk és beérkezett az előleg. Előlegszámlát az érkezés előtt 1 hónappal küldünk.

Jöhetünk egy éjszakára?
Egy két kivételes eset kivételével nem - viszont fogalhatsz két éjszakát és maradhattok csak egyet. Kérlek érdeklődj, ha egy éjszakára jönnétek. A nyári szezonon kívül általában 2-3 éjszaka a minimálisan foglalható időszak, nyári szezonban pedig minimum 6 éjszaka foglalható.

Kell még fizetnem valamit a szállás árán kívül?
Igen. Az idegenforgalmi adó és a végtakarítás a szállás árán felül fizetendő.

Érkezhetünk hajnalban?
Általában délután 15 óra után tudjátok elfoglalni a szállást. Esetenként megoldható hamarabb is, de ezt minden esetben előre egyeztetnünk kell. A szállást a távozás napján 10 óráig kell elhagyni.

Kell takarítanunk magunk után?
Az apartmant tisztán kapjátok meg, és kérünk Titeket, hogy vigyázzatok a tisztaságra.
A szemeteket (melyet környezetünk érdekében szelektíven gyűjtünk) vigyétek ki a kerti szemeteshez amikor távoztok. Csak az általunk adott zsákokba gyújtsétek a szemetet - ezt viszik el.
A jelenlegi pandémiás helyzetben kollégáink védelme érdekében kérünk Titeket, hogy az ágyneműtöket húzzátok le magatok után és tegyétek be az odakészített zsákokba.
Amennyiben valahol a rendeltetésszerűnél nagyobb piszkot hagytok magatok után, további 150 euro takarítási díjat számolunk fel. Ilyen például a parkettába öntött ital, a sütőben vastagon álló zsír, odaégetett fazekak – és a fürdőszobát inkább nem írom le.
A foltosan hagyott ágyneműkért darabonként 50 eurot számolunk fel.
Összefoglalva tehát, takarítanotok nem kell, sajátként szeretni az apartmant viszont igen.

Van fűtés?
Igen, a MilKáli fűthető, ezért egész évben tudsz nálunk foglalni.

Van törülköző, mosogatószer, stb?
Igen, ágyneműt, törölközőt, wc papírt adunk, pipere termékeket viszont nem. Alap takarítószereket (mosogatószer, wc tisztító, stb) szintén találsz.

Mi van a konyhában?
Sütő, mikró, mosogatógép, mosogató, hatalmas hűtő, fagyasztó, szelektív szemetes. Kávéfőző (Nespresso), kenyérpirító, teavízforraló, botmixer. Rengeteg tányér, evőeszköz, pohár, bögre, edények – egyszóval kb. minden, ami otthon is van egy egyszerűbb menü elkészítéséhez.
A főzőlap, sütő, hűtő tisztántartására kérlek külön figyeljetek.
Érkezéskör bekészítünk nektek némi finomságot, és kávékapszulákat. További kapszulát a SPAR-ban, Tescoban tudtok venni.Foglalással kapcsolatban, egyedi árakért, szolgáltatásainkért keress minket elérhetőségeinken!

© Copyright 2021 MiLa Home - All Rights Reserved

Site was created with Mobirise